Programma

 

 Vrijblijvend kennismakingsgesprek ( 15 minuten) :

 

Tijdens een kennismakingsgesprek hoor ik van jou wat je vraag is en ik geef je informatie over hoe de begeleiding in zijn werk gaat. We kijken dan samen of mijn begeleiding bij jouw vraag past. Je kunt hiervoor een afspraak maken om bij mij langs te komen, maar als je wilt kan dit ook telefonisch.

 

Intakeconsult ( 60 minuten):


De begeleiding start altijd met een intake. Tijdens het intakegesprek neem ik 2 vragenlijsten met je door: één voor je persoonlijke gegevens, je doel en eventuele klachten. We doen ook een eerste meting van het gewicht, vet- en spierpercentage, BMI en middelomtrek. Het tweede formulier is bedoeld om je dagelijkse voedingspatroon in kaart te brengen. Aan de hand van alle antwoorden stel ik een voedingsadvies op. Je krijgt naast je voedingsadvies, ook een beweegadvies en leefstijladvies.


Vervolgconsult ( 30 minuten) : 

Na de intake komen de vervolggesprekken. Tijdens het eerste vervolggesprek nemen we samen het voedingsadvies, beweegadvies en leefstijladvies door dat ik heb opgesteld naar aanleiding van je intake. In de latere consulten bespreken we samen wat er al goed gaat, waar je nog tegenaan loopt en hoe je dat nog verder kunt verbeteren.
Bij elk consult doen we een nieuwe weging en meting van het gewicht, vet- en spierpercentage en Body Mass Index. We bespreken je resultaten en indien nodig passen we je voedingsadvies aan.
 

En natuurlijk is er ook genoeg tijd om al je vragen te stellen!

 

En daarna?


Hoe lang je begeleiding uiteindelijk duurt hangt af van je voortgang, je doel en je wensen. Als je merkt dat je in de loop der tijd minder behoefte hebt aan regelmatige afspraken, kan er best een paar weken tussen de afspraken zitten. Je kunt ook alleen langskomen voor weeg momenten, dit duurt ongeveer 15 minuten.